REQUEST A DEMO
Total
USD $0.00
Căutați mai multe companii

Moldcell SA (Republica Moldova)

Activităţi principale : Servicii de telecomunicaţii fixe | Servicii de telecomunicaţii wireless (cu excepţia celor prin satelit)
Numele complet: Întreprinderea Mixtă Moldcell SA Data de actualizare a companiei: 14. septembrie 2020
Cumpărați raportul nostru pentru această companie USD 9,95 Disponibil în: Engleză & Română Descărcați un exemplu de raport

Moldcell este parte a grupului suedezo-finlandez „TeliaSonera”, prezent în 20 ţări şi cu peste 170 milioane de abonaţi la activ. Operatorul Moldcell face parte din grupul de companii din aria de afaceri TeliaSonera Eurasia şi prestează servicii de telefonie mobila în standard GSM, internet mobil (Internet ca lumea), TV mobil şi alte servicii. Moldcell s-a lansat la 28 aprilie 2000 şi a implementat în premieră 14 tehnologii noi în R. Moldova. Moldcell este un jucător activ în societate, promovând proiecte de importanţă strategică pentru dezvoltarea Moldovei: centru de date, servicii Mobile ID (de identitate mobilă), servicii mHealth (mSănătate), ş.a. Misiunea Moldcell este să ajute oamenii şi companiile să comunice simplu, eficient şi accesibil, contribuind la crearea unei lumi cu oportunităţi mai bune. În prezent Moldcell are peste 1 mln. abonaţi, iar reţeaua 2G acoperă peste 97% din teritoriul şi populaţia ţării, 3G –circa 73% din teritoriul ţării. Compania a investit peste 2,41 miliarde lei şi a contribuit cu peste 2 milioane dolari SUA la susţinerea proiectelor sociale din Moldova.

Sediu central
Str. Belgrad, 3
Chişinău; Municipiul Chişinău; Cod Poştal: MD-2060

Detalii de contact: Cumpărați Moldcell SA raportul pentru a vizualiza informațiile.

Site: http://www.moldcell.md/

Informatii de baza
Număr total de angajaţi:
Cumpărați Moldcell SA raportul pentru a vizualiza informațiile.
Data încorporării:
2000
Conducerea executivă
Cumpărați acest raport pentru a vizualiza informațiile.
Director General
Detalii Dreptul de proprietate
Cumpărați acest raport pentru a vizualiza informațiile.
100%
Căutați mai mult decât un raport de companie?

Profilurile de companie EMIS fac parte unui serviciu de informații mai mare, care combină date și analize de companii, industrii și țări pentru peste 125 de piețe emergente.

Cereți un demo al serviciului EMIS

Pentru a vedea mai multe informatii, CERETI O PREZENTARE

Cumpărați acest raport de companie
Aveți nevoie de acces permanent la informații despre companie, industrie sau țară?