REQUEST A DEMO
Total
USD $0.00
Căutați mai multe companii

SA de Deservire Tehnică și Metrologică a Tehnicii Medicale Moldtehmed (Republica Moldova)

Activităţi principale : Alte servicii (cu excepţia Administraţiei Publice) | Servicii profesionale, tehnice şi ştiinţifice | Fabricarea echipamentelor și materialelor medicale
Numele complet: SA de Deservire Tehnică și Metrologică a Tehnicii Medicale Moldtehmed Data de actualizare a companiei: 04. decembrie 2020
Cumpărați raportul nostru pentru această companie USD 9,95 Disponibil în: Engleză & Română Descărcați un exemplu de raport

SA de Deservirea Tehnică și Metrologică a Tehnicii Medicale Moldtehmed este o societate moldovenească cu sediul social la Chișinău. Compania a fost înființată în 1995. Activitățile principale ale lui Moldtehmed SA sunt legate de montarea, reparația și deservirea tehnicii medicale.

Sediu central
Str. Drăgan Maria, 19
Chişinău; Municipiul Chişinău; Cod Poştal: MD-2044

Detalii de contact: Cumpărați SA de Deservire Tehnică și Metrologică a Tehnicii Medicale Moldtehmed raportul pentru a vizualiza informațiile.

Informatii de baza
Număr total de angajaţi:
Cumpărați SA de Deservire Tehnică și Metrologică a Tehnicii Medicale Moldtehmed raportul pentru a vizualiza informațiile.
Acţiuni excepţionale:
Cumpărați SA de Deservire Tehnică și Metrologică a Tehnicii Medicale Moldtehmed raportul pentru a vizualiza informațiile.
Data încorporării:
08. noiembrie 1996
Conducerea executivă
Cumpărați acest raport pentru a vizualiza informațiile.
Director General
Căutați mai mult decât un raport de companie?

Profilurile de companie EMIS fac parte unui serviciu de informații mai mare, care combină date și analize de companii, industrii și țări pentru peste 125 de piețe emergente.

Cereți un demo al serviciului EMIS

Pentru a vedea mai multe informatii, CERETI O PREZENTARE

Cumpărați acest raport de companie
Aveți nevoie de acces permanent la informații despre companie, industrie sau țară?