REQUEST A DEMO
Total
USD $0.00
Căutați mai multe companii

Calzaturificio Skandia SA Casier Treviso-Italia Sucursala Braşov-Romania (România)

Activităţi principale : Fabricarea încalţămintei
Numele complet: Calzaturificio Skandia SA Casier Treviso-Italia Sucursala Braşov-Romania Data de actualizare a companiei: 16. septembrie 2019
Cumpărați raportul nostru pentru această companie USD 29,95 Cele mai recente date financiare: 2018 Disponibil în: Engleză & Română Descărcați un exemplu de raport

Calzaturificio Skandia SA Casier Treviso-Italia Sucursala Braşov-Romania este o întreprindere din România, cu sediul central în BRAŞOV. Acesta operează în industria Fabricarea încalţămintei. Compania a fost înființată la 13. octombrie 2008. În prezent are un număr total de 1 (2019) angajați. Din ultimele date financiare, compania Calzaturificio Skandia SA Casier Treviso-Italia Sucursala Braşov-Romania a raportat scădere venitului net de vânzări din 17,75% în Q2C2019. Total active au înregistrat creștere negativă din 5,03%. Marja profitului net a companiei Calzaturificio Skandia SA Casier Treviso-Italia Sucursala Braşov-Romania a crescut de către 2,18% în 2019.

Sediu central
Strada Fântânii Nr. 27A
BRAŞOV; Braşov; Cod Poştal: 500482

Detalii de contact: Cumpărați Calzaturificio Skandia SA Casier Treviso-Italia Sucursala Braşov-Romania raportul pentru a vizualiza informațiile.

Informatii de baza
Număr total de angajaţi:
Cumpărați Calzaturificio Skandia SA Casier Treviso-Italia Sucursala Braşov-Romania raportul pentru a vizualiza informațiile.
Data încorporării:
13. octombrie 2008
Conducerea executivă
Cumpărați acest raport pentru a vizualiza informațiile.
Împuternicit
Performanța companiei
Valorile financiare din grafic sunt disponibile după ce Calzaturificio Skandia SA Casier Treviso-Italia Sucursala Braşov-Romania raportul este cumpărat.
Căutați mai mult decât un raport de companie?

Profilurile de companie EMIS fac parte unui serviciu de informații mai mare, care combină date și analize de companii, industrii și țări pentru peste 125 de piețe emergente.

Cereți un demo al serviciului EMIS
Date financiare importante
Procentele anuale de creștere în ultimii doi ani în moneda locală RON. Datele financiare absolute sunt incluse în raportul achiziționat.
Cifra de afaceri neta
-17,75%
Venituri operationale totale
-17,75%
Profitul (pierderea) operational (EBIT)
88,74%
Profitul (Pierderea netă)
88,74%
Total Active
-5,03%
Total capitaluri proprii
89,27%
Marja profitului din exploatare
2,6%
Marja netă a profitului
2,18%
Rentabilitatea capitalurilor proprii
-0,28%
Lichiditate imediată
0,18%
Rata capacității de plată
0,11%

Pentru a vedea mai multe informatii, CERETI O PREZENTARE

Cumpărați acest raport de companie
Aveți nevoie de acces permanent la informații despre companie, industrie sau țară?